Om Dressmakers Atelier

Velkommen til Dressmakers Atelier
Dressmakers Atelier giver dig mulighed for at fordybe dig i syning og tilskæring, når du har tid. Vi tilbyder online kurser i høj faglig kvalitet, som du kan tilgå fra din mobil, tablet eller pc, og giver dig mulighed for at være kreativ, præcis hvor du er. Du kan med andre ord sidde hvor som helst i verden og modtage undervisning.

Når du tilmelder dig Dressmakers Atelier, bliver du en del af et kreativt netværk, der hele tiden udvikles. Du har desuden adgang til vejledning i vores Facebook gruppe, hvor du også har mulighed for at sparre med andre syglade kursister.

Vi arbejder løbende på at skabe nye spændende designs til vores brugere, og glæder os stort til, at mødes med dig og andre kreative folk på vores onlinekurser. Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev, så får du automatisk besked når der er nye kurser.

Bliv Creator
- og kom i gang med at lave perfekte mønstre til dig selv

Du kan oprette en gratis bruger profil her på Dressmakers Atelier. Det er på din personlige bruger profil alle dine kurser kommer til at ligge, når du har købt kurser hos os. Nogle af kurserne foregår som live webinar, og andre som almindelige online kurser hvor du guides igennem hele vejen fra start til slut via video filer og pdf. guides.

Write your awesome label here.

Hvad handler Dressmakers Atelier om?

Vi har flere forskellige typer af kurser hos Dressmakers Atelier.

Nogle af vores kurser tager udgangspunkt i din personlige grundform, som vi lærer dig at bruge kreativt og udvikle nye mønstre ud fra. En personlig grundform giver mulighed for at skabe mønstre og dermed tøj der passer perfekt til netop din krop. 

Vi er også i gang med at udvikle færdige print selv mønstre til mange af vores modeller. Det er mønstre med unikke designs og god pasform som du nemt kan printe ud og samle derhjemme.

Til alle kurser er der videoguides med syteknikker, samt pdf filer som du kan printe ud og have ved siden af dig imens du arbejder.

Mød vores team

Charlotte Wiegand

Direktør for Dressmakers Atelier, Underviser
Gennem mine mange år som underviser på blandt andet Kursuscenter Emilielunden som jeg har ved siden af Dressmakers Atelier, har "det gode håndværk",- konstruktion, skrædderi og syning været min passion - at udvikle beklædning, som på fineste vis komplementerer en krop, hvor der er taget højde for design, konstruktion og materialer.

Jeg elsker, at fordybe mig i håndværket og videreformidler det med stor glæde til alle deltagere på Emilielundens kurser.

Min mission med Dressmakers Atelier er at udvikle online kurser i tilskæring og syning af høj faglig kvalitet, som via blandt andet live vejledning næsten er som var man på et fysisk kursus.

Jeg glæder mig til at skabe spændende beklædning sammen med dig.

Mette Back

Kreativ blæksprutte i Dressmakers Atelier
Jeg hedder Mette, og jeg er kreativ blæksprutte i Dressmakers Atelier. Mine kompetencer spænder vidt, og jeg er så heldig at få lov til at arbejde med det jeg er allermest passioneret omkring nemlig lækker grafik, branding, ideudvikling og design.

I Dressmakers Atelier fungerer jeg som projektkoordinator, problemknuser, igangsætter, inspirator, idemager, designer og binder ideer og firmaet sammen på bedste vis.

Jeg er også tekstildesigner og har mange års erfaring som seminarielektor med undervisning i tekstile fag. Jeg har over en årrække undervist som gæstelærer på designskoler i England, og har været censor på Lærerseminarier rundt omkring i Danmark. Derudover har jeg holdt en lang række private kurser blandt andet i plantetryk.

Jeg er desuden stifter af virksomheden Botanical Print Alchemie som laver online kurser i forskellige former for plantetryk.

Jeg glæder mig til at møde dig på et af vores kurser.    Kontakt os

Har du feedback, spørgsmål eller vil du bare vide mere - er du velkommen til at sende os en besked
Fornavn
Efternavn
E-mail addresse
Besked

Thank you!

Klar til at komme i gang?

Modtag info om kommende kurser og events, samt inspiration til dine syprojekter
Thank you!

Fondsmidler

I foråret 2020 søgte vi fondsmidler hos LAG Sydsjælland og hen over sommeren fik vi tilsagn til at få fondsmidler. Et stort Tak til LAG Sydsjælland for at tro på projektet og vejledning i ansøgningsproceduren. 
Write your awesome label here.
Oprettet med