Dressmakers digitale syleksikon - 12 måneders fuld adgang

I dette medlemsskab får du fuld adgang til vores digitale syleksikon, hvor du kan se alle vores videoer med tips og tricks til syteknik, konstruktion og tilretning.

Vores syleksikon er spræng fyldt med masser af skrædder tips og tricks som Charlotte Wiegand har lært eller opfundet igennem de år, hun har arbejdet som skrædder.

Syteknikkerne ligger som let tilgængelige og overskuelige undervisnings videoer, hvor du guides igennem hver teknik trin for trin af Charlotte.

Vores syleksikon er sat op, så du let kan finde præcis den syteknik du har brug for. De ligger nemlig i kategorier i alfabetisk rækkefølge, lige til at gå til.

Der vil løbende blive lagt nye syteknikker ind, og de syteknikker der er mærket med "KOMMER SNART" er vi er i gang med at producere.

Din investering er bare 75,- pr. måned ex. moms

Pris inkl moms for 12 måneders medlemskab til syteknik banken
Write your awesome label here.

Dette får du

12 måneders fuld adgang til Dressmakers digitale syleksikon, blandt andet 

Fri adgang til hele vores digitale syleksikon

Alle vores syteknikker der gør livet sjovere og lettere for dig som elsker at sy. Alle syteknikker er præsenteret som undervisnings videoer, hvor Charlotte guider dig igennem teknikken fra start til slut.

Guides til stingtyper og valg af sømme

I det digitale syleksikon vil du også møde video guides til både håndsyning og syning på maskine, fx. hvilke sting typer brugers til hvad og hvordan du syr dem i praksis.

Guides til arbejdsredskaber

Du vil kunne finde guides til forskellige arbejdsredskaber der kan gøre din syning lettere og dit færdige produkt smukkere. Blandt andet vil Charlotte gennemgå forskellige typer af presse redskaber.

Guides til konstruktion

Charlotte vil dele forskellige guides og fif til konstruktion og tilretning - fx hvordan du ændrer og justerer din grundform efter mindre vægttab eller øgning. 

Guides til indlægsmaterialer

Du vil også kunne finde guides til hvilke indlægsmaterialer du bruger til hvad, og hvordan du bruger dem bedst, så du får de flotteste resultater.

Fifs til beregning af stofforbrug

Du vil også kunne finde guides til hvordan du bedst beregner stofforbrug til dit projekt, samt hvordan du lægger dit mønster på stoffet, så du får det største udbytte af materialet.

Guide til syning i special materialer

Du vil finde guides til hvordan du bedst syr i special materialer som fx blonde, så du får det smukkeste resultat.

Inspiration til hvordan du kan planlægge dit syprojekt

Her vil Charlotte dele hvordan du bedst kommer i gang med dit syprojekt, og hvordan du kan strukturere rækkefølgen på det du skal sy.

Sådan foregår det

  • Når du gennemfører dit køb, vil du få adgang til vores digitale syleksikon med det samme. 
  • Hvis du har et login til Dressmakers Atelier vil du kunne bruge det til at logge på, og ellers vil du blive bedt om at lave et login.
  • Når du er logget ind på din bruger på Dressmakers, kan du gå op i menuen øverst og klikke på "Creator" - og derefter "min profil". Så vil du komme ind på din undervisnings side, hvor du vil kunne se både dine købte kurser og de medlemsskaber du har.
  • Herefter klikker du på Dressmakers digitale syleksikon, og du vil komme ind på selve undervisnings siden og blive bedt om at trykke på "klik her for undervisning".
  • Nu vil du kunne se alle kategorierne i vores digitale syleksikon i venstre side. Når du klikker på den overordnede kategori, vil du kunne se de enkelte syteknikker der ligger under hver kategori.
  • Dernæst vælger du den syteknik du ønsker at se - videoen starter når du klikker på den.
Ja tak tilmeld mig nu

Års abonnement på Dressmakers digitale syleksikon

KUN 75,- kr pr. måned ex. moms

Pris for 12 måneder inkl moms

Oftest stillede spørgsmål

Kan jeg tegne medlemskab for 1 måned ad gangen?

Det er kun muligt at tegne medlemsskab for et år ad gangen. På den måde har vi mulighed for at tilbyde det til en ultra lav pris, hvor du får virkelig meget indhold for pengene.

Skal jeg have et grundmønster for at kunne bruge det digitale syleksikon?

Nej du behøver ikke at have et grundmønster for at få noget ud af syteknik banken. Syteknikkerne er all round teknikker der også kan bruges hvis du syr efter færdige mønstre. Nogle af konstruktions og tilretnings videoerne vil du også kunne bruge til færdig mønstre, og så vil der være nogle der er specifikt til dem som arbejder ud fra en grundform.

Kan jeg opsige mit medlemsskab før tid?

Nej det er ikke muligt at opsige abonnementet før tid. I henhold til lov om salg af digitale produkter, kan købet ikke refunderes når først medlemsskabet er påbegyndt.

MEN du kan NEMT opsige dit abonnement ved periodens udløb. Det gør du ved at logge ind på din bruger, klik på min profil og derefter vil du kunne klikke på knappen "Cancel subscription plan".

Kræver det noget teknisk at se instruktions videoerne?

Det kræver ikke andet end en computer, en tablet (eller en mobil) og en internet forbindelse. Vi anbefaler at du ser videoerne fra en computer så du har mulighed for at se alle detaljerne ordentligt.

Det er let at oprette sig som bruger og vi plejer at sige at hvis man kan finde ud af at navigere rundt på Facebook så kan man også finde rundt på vores online kurser.

Må jeg dele min bruger med min gode veninde eller mine børn?

Dit medlemskab og dit login er personligt og må selvfølgelig kun bruges af dig. Vi ELSKER at dele vores viden med jer, og har stor tillid til at der er forståelse for, at medlemsskabet ikke må misbruges. I tilfælde af misbrug vil den enkelte bruger profil blive lukket med øjeblikkelig virkning.

Jeg er nybegynder - er det digitale syleksikon noget for mig?

Vores digitale syleksikon er et fantastisk redskab, som du kan bruge til at blive endnu dygtigere til at sy. Teknikkerne ligger i alle sværhedsgrader, og tager afsæt hvor du er.

Som nybegynder kan det være at du skal starte i den lette ende med sømmerum, trådretning eller stofberegning. Og i takt med at du bliver dygtigere, ligger der nye teknikker du kan bruge, både som inspiration, til at blive klogere på tekniske spørgsmål eller for at blive inspireret i forhold til hvilke muligheder du har når du skal sy.
Ja tak tilmeld mig nu

Års abonnement på Dressmakers digitale syleksikon

KUN 75,- kr pr. måned ex. moms

Pris for 12 måneder inkl moms
Created with