Dressmakers medlems klub

Få fuld adgang til alt vores materiale!

Nu er det blevet muligt at tegne medlemskab hos Dressmakers Atelier og få adgang til ALT vores materiale på én gang. JA du læste rigtigt!!

Med fuldt medlemskab får du adgang til
  • ALLE vores kurser syning og tilskæring både nuværende og de nye der er på vej i efterår/vinter
  • Vores digitale syleksikon - instruktions videoer  med syteknikker og konstruktions videoer der gør livet sjovere for dig som syr (opdateres løbende)
  • Fælles live online syning, hvor du kan få guidning til dine projekter.
  • Live tema undervisning med Charlotte Wiegand 
Indholdet bliver løbende opdateret med nye modeller og syteknikker.

Din investering er KUN 129 kr. ex. moms pr. måned, når du tegner medlemsskab for et år. 

Der er altså VIRKELIG mange penge at spare. Læs med herunder hvad der er inkluderet i pakken.

Pris for 12 måneders medlemsskab inkl. moms
Write your awesome label here.

Alt dette får du:

Fri adgang til ALLE online kurser

Du får fri adgang til ALLE vores online kurser som du har mulighed for at se PRÆCIS når det passer dig. Du kan se kurserne ligeså mange gange du har brug for, og i dit helt eget tempo. Vi lægger løbende nye kurser ind, som du selvfølgelig også får adgang til som medlem.

Fri adgang til hele vores digitale syleksikon

Vores digitale syleksikon er spræng fyldt med masser af skrædder tips og tricks som Charlotte Wiegand har lært eller opfundet igennem de år hun har arbejdet som skrædder. Det digitale syleksikon opdateres løbende med nye teknikker. 

Live webinarer med tema undervisning

På vores live webinarer vil du møde Charlotte som underviser i forskellige temaer. Det kan f.eks. være tilretning af nederdels grundform efter vægttab eller øgning, det kan være tilskærings mæssige eller sytekniske temaer som gør sy-livet lidt lettere og sjovere for vores medlemmer. 

Mulighed for at sammensætte din helt egen minikollektion

Med adgang til alle kurserne, har du nu mulighed for at sammensætte din helt egen mini kollektion som passer sammen i farver og materialer på kryds og tværs. Vi ELSKER selv at have ting i skabet der passer sammen og kan kombineres på mange måder.

Adgang til lukket facebook gruppe

I vores lukkede facebook gruppe kan du dele dine projekter med andre sy glade kvinder (og mænd) og du har mulighed for at stille spørgsmål til Charlotte, og få gode råd til dine egne projekter. Ved mere omfattende vejledning henviser vi til vores live online syning.

Fortrinsret til at booke fysiske kurser på Emilielunden

Det vil sige du som medlem får mulighed for at booke plads på vores fysiske kurser, nogle dage før de bliver offentliggjort 


Fælles live-online-syning med vejledning

Som noget nyt laver vi løbende fælles live syning online. Kan man det? Vores erfaringer fra tidligere webinarer er at ja det kan man sagtens - og det er SUPER hyggeligt!!

Til live syning logger på din bruger og går ind i live klasse lokalet på Dressmakers Atelier. Her vil du møde andre kvinder (og måske mænd) som er i gang med spændende sy-projekter, og vi har hørt fra vores tidligere kursister at det føles næsten som at være på et fysisk kursus.

Medlems klub - fuld adgang til ALT materiale

Se indholdet i den nuværende pakke her og husk at der løbende vil blive lagt nye kurser, syteknikker og events ind på medlems siden.

Få hele herligheden for KUN 129 kr. ex. moms pr. måned, når du tegner medlemsskab for et år.

Sådan foregår det

  • Når du gennemfører dit køb, vil du få adgang til medlemssiden med det samme, herunder alle kurserne, vores digitale syleksikon og det der ellers ligger tilgængeligt.
  • Hvis du har et login til Dressmakers Atelier vil du kunne bruge det til at logge på, og ellers vil du blive bedt om at lave et login.
  • Når du er logget ind på din bruger på Dressmakers, kan du gå op i menuen øverst og klikke på "Creator" - og derefter "min profil". Så vil du komme ind på din undervisnings side, hvor du vil kunne se både dine købte kurser og de medlemsskaber du har.
  • Herefter klikker du på siden for medlems klubben, og du vil komme ind på selve undervisnings siden og blive bedt om at trykke på "klik her for undervisning".

Oftest stillede spørgsmål

Kan jeg tegne medlemsskab for 1 måned ad gangen?

Det er kun muligt at tegne medlemsskab for et år ad gangen. På den måde har vi mulighed for at tilbyde det til en ultra god pris, hvor du får virkelig meget indhold for pengene.

Er det muligt at opsige mit medlemsskab før tid?

Nej det er ikke muligt at opsige abonnementet før tid. I henhold til lov om salg af digitale produkter, kan købet ikke refunderes når først medlemsskabet er påbegyndt.

MEN du kan NEMT opsige dit abonnement ved periodens udløb. Det gør du ved at logge ind på din bruger, klik på min profil og derefter vil du kunne klikke på knappen "Cancel subscription plan".

Skal jeg være en teknik haj for at deltage i online kurserne?

Vi plejer at sige at hvis du kan finde ud af at logge ind på Facebook, så kan du også finde ud af at tage vores online kurser. Det kræver bare en internet forbindelse og en computer eller tablet at være med.

Vi har været ekstra opmærksomme på at sætte vores side op, så det er super nemt at navigere rundt på medlems siden. Det eneste du skal huske er din mailadresse og dit login, som du modtager når du signer op hos os. Når du har en bruger, kan du i menuen øverst, altid gå ind og finde dine kurser - både dem du har købt, og dem du får adgang til som medlem.

Skal jeg kunne sy i forvejen?

Hvis du er ny i det at konstruere og sy, vil du alligevel kunne bruge vores kurser og medlemsskab, da vi bestræber os på at lave kurser i alle niveauer.
F.eks. vil du kunne deltage i vores kursus, hvor du lærer at konstruere en nederdelsgrundform, og derefter guides igennem lettere modeller. Ligeledes vil du også kunne have stor glæde af vores live undervisning med forskellige temaer, og vores "sysammen dage" med vejledning.

Skal jeg have et grundmønster for at blive medlem?

Vores kurser er lige nu lavet til, at man tager udgangspunkt i et grundmønster. Men vi er i gang med at få lavet alle vores mønstre til print selv færdig mønstre. Når de er færdige, vil man som medlem også få adgang til dem, og til de undervisningsvideoer der hører med til hvert mønster, hvor du lærer, hvordan du tilretter et færdig mønster til netop din krop.

Til alle andre tiltag som live undervisning, live online syning, syteknik banken osv. kan du sagtens deltage uden at have et grundmønster.

Hvad med det sociale?

Når du bliver en del af Dressmakers medlems univers vil der være flere events du kan deltage i live f.eks. vores live-fælles-syning og vores live webinarer. Her vil det være muligt at stille spørgsmål og interagere med både underviser og medkursister, og det føles næsten som at være på et fysisk kursus.

Må mit medlemskab deles med min gode veninde?

Dit medlemskab og dit login er personligt og må selvfølgelig kun bruges af dig. Vi ELSKER at dele vores viden med jer, og har stor tillid til at der er forståelse for, at medlemsskabet ikke må misbruges. I tilfælde af misbrug vil den enkelte bruger profil blive lukket med øjeblikkelig virkning. 
Ja tak lad mig komme med

Medlems klub - fuld adgang til alt materiale og events

Din investering er KUN 129 kr. pr. måned ex. moms

             Pris for 12 måneder inkl. moms

Smukke ord fra vores kursister

"Jeg er ovenud taknemmelig for at i deler jeres viden og erfaring. Min læringskurve har bestemt også været stejl de sidste år. Men jeg nyder hvert sekund af jeres formidling og frydes over de fine resultater det skaber. I bidrager med stor livsværdi for mig"
Charlotte Vithen
"Jeg synes det er vidunderligt at dykke ned i jeres online kurser. Kvaliteten af undervisningen er høj, og kombinationen af videoer og skriftligt materiale fungerer fantastisk godt, og netop fordi man arbejder med et specifikt sy-projekt indarbejdes læringen på bedste vis. Jeg glæder mig til at lave mange flere projekter hos Dressmakers Atelier"
Lone Baek
"Jeg har deltaget i 8 onlinekurser, i foråret 2021. Konceptet med undervisningsvideos med efterfølgende vejledning online har fungeret rigtig godt, og det at man herefter har alt undervisningsmaterialet selv, så man hele tiden kan gå ind, hvis man er i tvivl, er bare genialt .Det har været meget inspirerende at deltage, og har virkelig sat gang i lysten til at sy igen, så det kan også anbefales som et inspirationsboost"
Bente Riis-Hansen

Mød din underviser 

Charlotte Wiegand, direktør for Dressmakers Atelier og underviser

Gennem mine mange år som underviser på blandt andet Kursuscenter Emilielunden som jeg har ved siden af Dressmakers Atelier, har "det gode håndværk",- konstruktion, skrædderi og syning været min passion - at udvikle beklædning, som på fineste vis komplementerer en krop, hvor der er taget højde for design, konstruktion og materialer.

Min mission med Dressmakers Atelier er at udvikle online kurser i tilskæring og syning af høj faglig kvalitet, som via blandt andet live vejledning næsten er som var man på et fysisk kursus.
Jeg elsker, at fordybe mig i håndværket og videreformidler det med stor glæde til alle deltagere på vores kurser og jeg glæder mig til at skabe spændende beklædning sammen med dig.
Ja tak lad mig komme med

Medlems klub - fuld adgang til alt materiale og events

Din investering er KUN 129 kr. pr. måned ex. moms

             Pris for 12 måneder inkl. moms
Created with