Vejledning - vi guider dig på vej

Når du har købt kurser hos Dressmakers Atelier, enten fysiske kurser (afholdt på Emilielunden) eller online kurser, er det nu muligt at tilmelde dig live vejledning med Charlotte Wiegand. Du kan her få svar på de spørgsmål du måtte have, til et eller flere af de kurser du har købt hos os. 

Det kan være vejledning af tilskæringsmæssig, syteknisk eller materialemæssig karakter, og Charlotte vil sidde klar ved skærmen og guide dig bedst muligt videre med din kreative proces.

DER ER BEGRÆNSEDE PLADSER TIL VEJLEDNINGEN, og det er derfor vigtigt at du tilmelder dig vejledningen senest dagen før via tilmeldings formularen her på siden

Du må meget gerne være forberedt til vejledningen, det vil sige at du har fundet dine ting frem f.eks. det du er ved at sy og har udfordringer med så Charlotte kan se det på skærmen. Når du stiller spørgsmål, så vær så konkret som mulig. Det er meget lettere at hjælpe, hvis dit spørgsmål er kort og klart.

Det er vigtigt at understrege at vi til disse vejlednings møder KUN kan give sparring på kurser der er købt hos Dressmakers Atelier.

I tilfælde af sygdom kan vi være nødt til at aflyse vejledningen.

Vi glæder os til at se dig.
Write your awesome label here.

Sådan forbereder du dig

Tilmeld dig

Tilmeld dig vejledning på den ønskede dato. Du tilmelder dig via linket nederst på denne side.

Der er begrænsede pladser, så det er vigtigt at du KUN tilmelder dig hvis du ved at du vil bruge din plads!

Mini guide til tilmelding finder du her

Beskriv hvad du ønsker hjælp til

Når du kommer ind på kursus siden under den specifikke dato for vejledningen, bliver du bedt om at skrive hvad du ønsker vejledning på. Det er OBLIGATORISK, og du kan kun møde op til vejledning hvis du har udfyldt denne formular, så Charlotte kan forberede sig bedst muligt.

Vær klar i god tid, og hav dine spørgsmål og ting parat.

Sørg for at logge dig på i god tid, så du er sikker på at teknikken virker, og de andre ikke skal sidde og vente på at du kommer på.

Du kommer ind i "vejlednings rummet" ved at logge på din bruger på Dressmakers Atelier, og gå ind på selve vejlednings datoen. Den skulle meget gerne ligge i oversigten over dine kurser på den personlige profil. Derefter klikker du på "deltag her i fælles vejledning" og på webinar i menuen i venstre side. Når du har gjort det, vil du se teksten "Live-sessionen er ikke klar endnu. Vent til værten starter denne session" og så er det blot at vente til Charlotte toner frem på skærmen.

Videoguides - sådan tilmelder du dig og deltager i gratis live vejledning 

Write your awesome label here.

Sådan tilmelder du dig live vejledning

Vi gør opmærksom på at dette er en guide der er lavet som skærmoptagelse, så hverken lyd eller billeder er i den kvalitet vores optagelser til kurserne normalt har.

klik på forstør skærmbilledet i højre hjørne, for at se videoen i større format.
Write your awesome label here.

Sådan deltager du i live vejledning

Vi gør opmærksom på at dette er en guide der er lavet som skærmoptagelse, så hverken lyd eller billeder er i den kvalitet vores optagelser til kurserne normalt har.

klik på forstør skærmbilledet i højre hjørne, for at se videoen i større format.
Find fejlen hvis du ikke kan få det til at virke

Som regel er det let at få teknikken til at virke, men det KAN være at det driller. Her er de mest almindelige udfordringer.

#De andre kan se mig, men jeg har ikke noget lyd og billede

Når Charlotte åbner og lukker dig ind i vejlednings rummet, vil du kunne se en menu bjælke neden under billedet. Der er blandt andet et billede af en mikrofon og en skærm. Du skal klikke på dem hver især og tillade zoom adgang til din mikrofon og din skærm.

# Jeg kan slet ikke komme på

HVIS det bare er umuligt for dig at komme på via Dressmakers Atelier siden, så KAN du gå på direkte via Zoom. Du skal dog have en Zoom bruger, den er ret let at oprette. Linket til vejledningen finder du også på din bruger under den aktuelle vejledning.

# Lyden er dårlig

Måske har det noget med din mikrofon i din computer at gøre. Nogen gange oplever vi at det hjælper at logge på direkte fra Zoom som beskrevet i forrige punkt.

Se datoer for vejledning og tilmeld dig her

Du har mulighed for at se de kommende datoer for vejledning og tilmelde dig lige her. Søg på "vejledning" under kurser.
Created with