Need to know

Under Need to know slår vi løbende nye indlæg op, som handler om, hvordan du kommer i gang med at bruge din personlige grundform og hvorfor det er vigtigt at få sin egen personlig grundform.

Sværhedsgrader

For at komme i gang med at konstruere egne mønstre er det godt, at have en personlig grundform. Se HER for at læse mere om personlig grundform. Vi tilbyder dog også online kurser for dig som endnu ikke har en grundform. 

Du har også mulighed for, at tilmelde dig et fysisk grundformskursus hos os, du finder vores fysiske kurser på www.emilielunden.dk, eller skriv til emilielunden@gmail.com for at komme på venteliste.

Til højre finder du beskrivelserne på niveau opdelingen for sværhedsgraderne for vores kurser.

New Creator:

For dig som har en grundform men ikke, er kommet i gang med at bruge den.

Novice:

For dig som har en grundform og er begyndt at flytte indsnit og konstruere enkle modeller.Du er måske begyndt at øve dig i at analysere færdigt tøj for, at gennemskue hvor indsnittene er, hvor meget tillæg er der lagt til, hvilke krav er brugt osv.

Experienced:

Du udvikler dine færdigheder indenfor konstruktion og har forstået teknikken med, at rykke indsnit og derved udvikle dit eget udtryk. Du arbejder med sværere designs og prøver at udfordre dig selv.

Expert:

Du mestrer at bruge grundformen, udvikler dine færdigheder indenfor konstruktion og brænder for, at konstruere mere komplicerede modeller.

Simple:

I kategorien simple arbejder vi med en simpel grundform som du får adgang til på kurset. I denne kategori kan du være både novice og expert, og du behøver altså ikke have en grundform for at skabe smukke designs. Modellerne vil typisk være mere løstsiddende end dem som er lavet efter en personlig grundform.
Created with